Bitter Blog smadrer licens-argumenterne

Ovre på fantastiske Bitter Blog, bliver der ikke lagt fingre imellem når emnet er DR Licens.

Licens Leif: Min frue og jeg vil på sushirestaurant.
Bob: Fint, men jeg kan ikke udstå rå fisk. Jeg smutter en tur på McDonald’s, og så kan vi mødes bagefter.
Licens Leif: Udmærket. Hvis De virkelig ikke har smag, så gør endelig det. Men inden De smutter, så skal De betale mig halvdelen af sushien.
Bob: Hvorfor i alverden … ? Hvad bilder du dig ind? Jeg betaler for min McD, og så kan du selv punge ud til din prætentiøse fisk.
Licens Leif: Aldeles ikke! De skal betale halvdelen af vores mad. Og her er begrundelsen: Fordi fruen og jeg godt kan lide sushi. Det er vel ikke så svært at fatte rimeligheden i?

Læs mere her: http://www.bitterblog.dk/2014/11/logik-for-licenshns.html

6 thoughts on “Bitter Blog smadrer licens-argumenterne

 1. Can du lave en flyer på farvellicens.dk som jeg kan putte i folks postkasser? Jeg vil gerne have flere ud af DDRs licens tyrani og jeg føler at det er en god måde at gøre det på

 2. Bare det kommer skatten. Så DR forsat kan lave TV uden reklamer, exeprimenterende satire som Casper og Mandrillen, Drengene fra Angora og den 11 time. Og bare DR har penge til at lave serier der højster anerkendelse i det meste af europa og USA. Som mange lande kender som kvalitet. Og bare DR har penge til at lave program serier om danskerne egen historie da ingen andre ville gøre det. DR er fantastisk til at lave nogle dokumentar serier som kun vedkommer os Danskere og Discovery ikke vil smide penge i. Og hvor er det vigtigt at DR laver programmer som kan sætte nogle vigtige samfunds debatter igang. Så som forhold for de slagtesvins som du og jeg køber i supermarkedet! DRs programmer er noget der kan flytte en folkestemning og råbe politikere op. Eller da DR lavede en Dokumentar om Danske Nazister! Eller om “Pigen der ikke ville DØ” Der startede en debat om, om unge skulle gemmes væk på plejehjem after de er blevet stærkt Handicappet. Synes også DR er vigtig til at fortælle vores historie som FX modstands folk der fortælle hvad de lavede. Eller om de første danske serie mordere. Eller om hvordan Politiet henrettede landsforredere efter anden verdenskrig. Politiske debatter er også uhyrer vigtigt da politik angår os alle sammen. Så jeg ser gerne Debatten på DR2 hver Torsdag for at høre de forskældelige politiske holdninger. Det er også en vigtig grund til at DR ikke må ændre karakter. Jeg forstår så godt at partier som LA, Venstre og de Konservative ønsker så lidt penge til DR som de kan slippe afsted med. Det hanler om at DR er eller har været rød. Lige som TV2 må siges at være blå. Så kun godt er der også på TV siden er balance mellem rød og blå. Jeg er selv vild med denne her. https://www.youtube.com/watch?v=wtpLXrIbm2Q Det handler om Danmark i 1800 tallet. Jeg vil være klogere når jeg ser TV og jeg vil ud fordres, forarves, have det sjovt og jeg vil tage stillig af det jeg ser. Og alt det og meget mere får jeg ved at se DR. https://www.youtube.com/watch?v=s92HrSDUOFw DR står for mig som de bedste TV vi har i Danmark. DR har gjort meget meget klog på vores historie. Jeg andene fx ikke at det meste af DK kunne ha været svensk nu hvis vi ikke fik hjælp af Hollænderne, Jeg anede ikke der var en serie morder der slog 16 spædbørn ihjel for hun blev fanget. Jeg anede ikke at der var dødsstraf i DK frem til 1890’erne og at der forgik ved halshugning og at det stoppede da “rackren” huggede forkert 3 gange for øjnene for 3000 mennesker. “You don’t know what you don’t know” Og jo måske er det vigtige viden eller ligegyldig info? Tja. Tror nu nok at det er bedre viden end reality TV eller at se MTV, eller Amerikanske tv serier. Det skal der også være plads til. Men der skal også være plads til at andre som jeg kan se de programmer som vi finder spændende. Husk på jeg betaler også til Biblioteker ovs uden jeg bruger det. Og jeg NÆGTER at tro på at DR ikke lave noget for alle gerne vel se uden de ved det komme.. Ken kun være derfor man er imod DR.

  • Hvorfor genudsende i så meget?????
   Jeg har set 177 episoder af Water Rats,nu er i igang med at genudsende.!!!!!!!!!
   Hvorfor fan betaler jeg media licens?
   Hvis i ikke havde misbrugt hvor penge med ekstravagante “kurser ” og alt det andet vil ikke kender til.
   Jeg nægter at betale over 2500kr om året. Hvis ikke i genudsende, så er det et eller andet franske pis i sender.
   Hvor mange ser enlig det franske pister i sende. I England og USA, hvis et kanal ikke har x antal ser,bliver den lukkede.
   Regeringen burde indfør det her,hvor længe tro i det var før i blive lukket ned.?????????

   DR1
   Hej Mc Anthony
   67 procent af det beløb du betaler til licens går til DR og for de penge køber og producerer vi indhold til seks tv-kanaler, otte radiokanaler, en streamingtjeneste og et nyhedssite. Vi kan desværre ikke få det til at løbe rundt, hvis vi skulle sende nye udsendelser fra morgen til aften – og derfor gør vi brug af genudsendelser.
   Vi viser dog op til flere nye udsendelser hver dag på vores kanaler hver dag – helst i prime time, hvor langt de fleste danskere ser tv.
   Jeg er ked af, at du synes genudsendelserne fylder for meget, men jeg håber at du kan finde noget på en af vores andre kanaler eller på DRTV, når du støder på dem.
   Mht. betaling og opkrævning af licens så er det ikke noget vi hos DR har indflydelse på – der er det politikerene, du skal have fat i 🙂
   Mvh Christian // DR1

 3. Det er sådan jeg har det med skatten. Jeg bryder mig ikke om asfalt, jeg har ikke bedt om det! Jeg kan godt lide grus.

 4. Man kan ikke slippe for at betale licens. Hvis man ikke betaler bliver den opkrævet via SKAT, og så er der intet at gøre. SKAT kan endda foretage løntilbageholdelse.

Comments are closed.