147 thoughts on “Her afmelder du dig DR Licens

  • Vil afmelde min licens da jeg er flyttet til en adresse ( husstand som i forvejen har licens.
   Venlig hilsen
   Erland H. Jensen
   Tranevej 22
   7430 Ikast

  • Jeg har forsøgt at afmelde mig via det brev i anbefaler man sender. Jeg har nu bare fået besked tilbage om at de har noteret at jeg har sagt ja til at have computer og internet (hvilket jeg også gjorde men boede kortvarigt hos en kammerat, og jeg havde hverken selv pc eller internet, hvad han havde og betalte kunne jeg jo ikke blande mig i)
   Der står derudover:

   Klagevejledning
   Det er ikke muligt at klage over DR’s afgørelser i sager om opkrævning af licensafgift til anden administrativ myndighed. Se radio- og fjernsynslovens § 69a, stk. 4 jf. § 17, stk. 4. Hvis du fortsat er uenig i afgørelsen, henviser vi dig til at få efterprøvet lovligheden af DR’s afgørelse ved de danske domstole.

   Hvad faen gør jeg lige nu?

  • Hej jeg vil afmelde licence fordi vores tv er i stykker og vi har ikke fået en ny vi kigger igennem internet kanaler Så vi har ikke grunden til at betale når man ikke har råd til det M.V.H islam Muheljic

   • Det skal du nok ikke fortælle dem, da du også skal betale licens for internettet. Hvilket er mafiametoder!..

    • I sverige prøvede de det samme, men at hvis man har internet skal man betale licens, den røg hele vejen til højeste domstol som tvang dem til at betale alle ookrævede penge tilbage… Det er ulovligt at opkræve licens i sverige bare fordi man har internet

    • Dejligt når licensen nu snart bliver skattefinansieret. Så slipper vi for jer “små” menneskers brok over at I ikke har andre medieapparater.

  • Altså.. Jeg har lige en tanke; jeg er flyttet i en lejlighed hvor man har yousee grundpakke over huslejen, men jeg har ikke noget tv. Damen ved Licens siger så følgende: ‘Det kan godt være at du ikke har det, men når du har yousee kan nu også se DRs kanaler på din smartphone’
   Men det gør jeg jo ikke??

  • Det ikke her du skal skrive det, gå ind på linket øverst 🙂

 1. Har afmeldt mig licens pr. d. 1/3. Men har ikke fået nogen bekræftigelse på dette. Skal jeg foretage mig noget?

 2. Jeg har også meldt mig fra d 13/03-2013. Har Prøvet yderlig gøre det engang til. Uden at ha fået bekræftigelsen endnu, er Dr generelt så slow på den front. ?

 3. Når man følger det anbefalede link til afmelding kommer man til en side hvor man kan afmelde – via email!
  Men hvis man sender en email afslører man så ikke, at man har en coputer med interernetforbindelse. Og dermed er licenspligtig?
  Jeg har reelt en PC og en smartphone hvor jeg – teoretisk set – kan se TV og høre radio. Men jeg gør det aldrig. Har solgt mit TV og Video for år tilbage. Jeg har også en radio – men bruger den udelukkende som forstærker for CD afspilleren.
  Simpelt hen fordi jeg har fundet både DR’s og de fleste andre stationers udsendelser dubt uinteressante.

  Så er jeg jo i følge hvad DR påstår licenspligtig – men er jeg nu også det? Eller er der forskellige grader af licens. En for folk som har det hele og en anden for folk kun med radio eller kun med computerf. eks.?

  Jeg kunne jo påstå, at jeg sender mine emails fra bibliotekets computer?

  • Brug internettet på biblioteket, det har jeg gjort i lange perioder, der vil du også lægge mærke til at du ikke har adgang til DR’s tjenester, så det er ikke noget problem for DR at begrænse adgangen til deres tjenester til de mennesker der rent faktisk vil have dem.

 4. Jeg har lige været inde og kigge på min netbank og kan se at DR bare har trukket deres licens selvom jeg har afmeldt mig. og jeg har ikke modtaget noget brev eller noget girokort. har slette dem inde på netbank men de bliver bare ved hvordan skal jeg få det stoppet ??

  • du skal simpelthen selv stoppe betalingen fra netbank. de har ikke ret til at opkræve den.

 5. Min mor sagde en gang for mange – mange år siden at hun kun havde radio , og efter 20 år er hun nu helt licensfri
  Bare jeg havde gjort det for mange år siden , for de er da noget ikke rigtige kloge , jeg har skriftligt afmeldt mig 3 gange , sendt brev til dem , for det var før “alle” havde internet
  Men de sender og truer mig sgu stadig , og nu vil de til at trække over skatten :-/

 6. hej.. jeg vil gerne afmelde mig. Men kan de ikke finde ud af at jeg har kabel internet der hjemme?

  mvh Annamarie

  • Nej, din internetudbyder er underlagt lov om beskyttelse af personlige oplysninger. Dvs de ikke må videregive personlige oplysninger og heller ikke om du er kunde hos dem eller ej.

 7. Jeg blev ringet op af en dame fra licens. I min forvirring får jeg sagt ja til at jeg har en computer med netadgang, og DR sender mig efterfølgende en regning som jeg betaler. Jeg afmelder mig derefter via DRs hjemmeside, og nu sender de så et brev, hvor jeg skal skrive under på at jeg ikke har licenspligtige apparater. Skal jeg bare skrive under, og sende den til DR i den vedlagte svarkuvert? Det får ikke konsekvenser rent juridisk?

 8. Du kunne have været på en skole PC, arbejds PC, eller på biblioteket for den sags skyld. Der er massere af steder du kan gå på nettet uden at det behøver at være noget du ejer.

 9. Har lige afmeldt mig via link. Men nu kan jeg sgu ikke huske om licensen kommer til mig eller min kæreste (Bor sammen). Skal det være den rigtige af os der afmelder ? eller er det nok en på adressen gør det

 10. Er der nogen måde at tjekke om man er tilmeldt, hvis man ikke ved om man er?

 11. Det ringede til mig igår på tlf og han sagde at jeg skal betale dr.licen . og han vil sende til mig regningen , men jeg sagde til ham at jeg har ikke TV og internet . men han sagde fordi jeg har Radio i min bil så jeg skal betal dr licen , hvad så !??? hvad jeg kan gør ? hvis han send regningen til mig skal jeg betal eller ?
  please help me , hver År jeg skal køb min medicin og det koster mig ca. 23.000kr efter state hjælp mig fordi det ikke alt medicin gå til CTR nummer , og nu jeg skal betal dr.licen !!?? det svart så hvordan man kan spise ? jeg er handicap og førtidspension men han sagde det ikke problem til ham og han var en dårlig mand med mig . help me please .

  • Drop dog din ynk og betal ved kasse 1 som alle os andre, der også har en masse andre faste udgifter. Vi klynker ikke, men bidrager til samfundet. Der skal penge ind, før der kan komme penge ud.

   • Hvad er det for et svar din kæmpe idiot? Det er jo tydeligvis unfair, at han eller hun skal betale licens ligesom det er unfair for alle os andre. Hvis du vil svare folk ignorant og nedladende så tag på Facebook !!

   • Jeg vil ikke have det lort – jeg kan ikke støtte en organitation der sender folk til afrika og køber slaver for at lave en dokumentar om det …

    JEG VIL IKKE VÆRE MEDSKYLDIGT

   • Fuldstændig enig. Betal jeres licens ligesom alle vi andre skal. Glem de dårlige undskyldninger. Mon ikke alle idag har enten TV, internet, mobiltlf eller radio. Vi andre skal så betale for jer der ikke kan styre økonomien. Hvad er mon det næste i vil snyde og bedrage med. Jeg synes licencen skulle sættes ned til det halve eller endnu mindre, men det er en helt anden sag. Hilsen Pensionisten

    • Jeg kan så sandelig godt forstå at du betaler licens hvis du er pensionist, for du laver vel egentligt ikke meget andet end at sidde og klo Søren Ryge osv? Mange af os andre hverken ser eller hører DRs latterlige programmer, så hvorfor fanden skal vi betale for det? Du betaler jo heller ikke for alle mulige TV-pakker som du ikke ser.

    • Luk da røven din fucking tegning. Jeg betaler rask væk flere hundrede tusinde i skat om året, jeg betaler fandme rigeligt til den danske kommunist-stat og alt deres fråds. Jeg er så TRÆT!

     FUCK DR Licens og deres mafia-opkrævningsmetoder. DR skal privatiseres, så jeg ikke skal være med til at betale for socialisternes propaganda-apparat numero uno! Lad det nu synke ind din fatsvage djævel!

   • Kim tror du er forvirret. Vi skal da betale vores skat for at opretholde landets standard. Men skal vi betale licens? gu skal vi ej. Vi skal frit kunne vælge de tv pakker der passer til os og vores pengepung, ikke betale uryrlige summer for at DR regimet kan opretholde deres uhyrlige lønninger. Til helvede med Monopolet og kommunismen ….. 🙂

 12. Hej,
  Jeg har netop været inde og afmelde mig licens, men jeg har for et par dage siden modtaget min første regning er der en måde hvorpå jeg kan komme ud af den?

  • Du skal bare forsat nægte at betale de tilsendt regninger og hold øje med netbank, de kan Være så frækkert at trække licens selvom du har fjernet det.. men der kan du bede banken om at annullere trækket

  • Hvordan afmeldte du dig? Kan ikke finde noget på linket.

 13. hvis man har afmeldt men man har en regning liggende skal man så betale den færdigt eller glemme den

 14. Ved ikke om det link virker , har trykkede på afmeld licens , for jeg har aldrig betalt en kr dertil, men man slipper jo ikke for at betalt det, det ryger jo ind over skat, pisse træls at man skal betalte for det. Især når man har andre betalede programmer.

 15. Jeg er flyttet hjemmefra i en lejet lejlighed og ved ikke, om den måske i forvejen er tilmeldt licens. Eller er man kun tilmeldt som enkeltperson?
  Jeg skal vel tilmelde mig licens, før jeg kan afmelde det?

  • Undgå, på noget tidspunkt, at lade dig tilmelde. Vær forberedt på at lukke døren i hovedet på ham når han dukker op, -det er meget nemmere end at skulle afmelde dig igen!

 16. Jeg afmeldte mig 1. maj 2014, de sender stadig regninger og rykkere.

 17. Hey guys.

  Last night I was at work and my roommates stupidly opened the door to the “License guy”. He then said one by one the names that he had about this apartment and even more stupidly they said “Yes” for them living in the apartment and also said that I live there, when he asked about my name. Then he checked something in his notebook and left. What is going to happen now?
  I know that I can unsubscribe, I checked the website. But I don’t know whether we have been subscribed at all… How can I check that? Is there some kind of a list where I can check for our names? Or should I send an e-mail to DR asking for them to tell me whether I am subscribed?

  Thank you in advance!

 18. Jeg har d.28 oktober afmeldt mit dr licens. Men bliver stadig opkrævet. Kikker i lige på det.

 19. Jeg har d.28 oktober afmeldt mit dr licens. Men bliver stadig opkrævet. Kikker i lige på det.

 20. Jeg har d.28 oktober afmeldt mit dr licens. Men bliver stadig opkrævet. Kikker i lige på det.

 21. Der ringede en licensmand på for noget tid siden, men jeg nægtede at lukke ham ind. Nu har jeg fået et brev fra dem med en regning, hvor der står tak for tilmelding af licens, og at jeg har tilmeldt mig pga deres hjemmebesøg!?! Kan jeg bare lade være med at betale regningen, eller ender den så i Ribers?

  • Du skal nægte at betale den og hold øje med netbank for de kan Være så frækkert at trække det alligevel.. så længe du ikke ser dr kanaler eller bruger dr nogen steder har du ryggen fri.. de kan jo bare lade være med at sende på din radio, dit tv.. internettet skal du sørge for at blokere for dr

  • Syns da kun man kan trykke en af mulighede også sker det ikke mere
   Så skal man sende en mail med den oplysning eller er det bare mig som et fjols
   Mvh
   Lars

 22. Når jeg går ind på DRs hjemmeside og ligeledes linket øverst på denne side kommer jeg til de forskellige årsager for hvorfor jeg vil afmelde mig licens. Hvis jeg så krydser en af dem af, sker der ikke så meget mere og der er ingen måde jeg kan bekræfte mit valg på. Er der nogen der har oplevet noget lignende og ved hvad man kan gøre?

 23. Jeg overvejer kraftig at framelde mig licensen.
  Aller helst ville jeg også gerne afmeldes min tv-pakke, men det kan jeg ikke, da jeg bor til leje hos en privat udlejer.

  Min adresse står ikke i BBR-registret, da min lejlighed på papiret er en og samme lejlighed som min udlejers, men vi har dog hver vores indgang. Jeg står altså registreret i cpr-registret som om at jeg bor på 3. sal, hvor min udlejers del af lejligheden ligger, selvom jeg praktisk set bor på 4. sal.
  På papiret, bor min udlejer og jeg altså sammen, selvom det ikke er tilfældet, og at jeg kan tælle på 2 hænder, hvor mange gange jeg har mødt ham i de 3 år jeg nu har boet her.

  Jeg kan jo fint afmelde mig licensen, men kan min udlejer eller jeg komme i knibe, hvis DR kommer på besøg hos en af os, fordi de kan se at vi bor 2 personer på adressen, men kun betaler licens for én person?
  Da 4. tv (min lejlighed) ikke eksisterer i noget system, så vil de jo højest sandsyligt kontakte min udlejer, hvor jeg officielt “bor” og begynde at stille spørgsmål til mig.

  Jeg ved ikke om man kan forenkle mit problem med at være tilsvarende at jeg reelt set boede sammen med min udlejer og at alt elektronik blot tilhørte ham og at jeg derfor ikke er licenspligtig? Hvis licensmanden banker på hos min udlejer, kan udlejeren jo reelt set kun fortælle at HAN er licenspligtig, men han kan jo ikke udtale sig om mig. Han ved jo i princippet ikke om jeg solgte mit TV og smartphone i går, selvom han måske hørte mit TV for 1 uge siden?

  Håber at der er en som kan hjælpe mig, for synes at min situation er lidt kringlet.

  • De skriver at der skal betales 1 licens per husstand. Så hvis det er privat udlejer, skal HAN betale licens. Og du kan bruge hans licens.
   Så vidt jeg er orienteret.

 24. Jeg vil gerne afmelde min licens da den skal flyttes til Anne Hansens navn
  Elbagade 23 2 tv
  2300 Kbh s
  Mvh. Bo.mikkelsen

 25. Jeg vil mene jeg er berettiget til fritagelse heraf..

 26. Når jeg vil afmelde mig står der at det er strafbart at opgive forkerte oplysninger? Er det rigtigt? Og hvor strafbart i så fald.

 27. Jeg prøver at afmelde via det link de har på hjemme siden og igennem dette link på denne side.
  Ender dog ved spørgsmålende da man kan svare men ikke gå videre. Jeg kan ikke få lov til at færdiggøre min afmeldning.

  Ved ikke om det er en fejl eller et snedigt move af DR.

 28. Jeg har lige nu afmeldt min licens. Jeg har kun smartphone med internet, og bruger/ser aldrig noget fra DR eller dr.dk. De oplyser fint på deres hjemmeside at det er strafbart at lyve omkring hvorvidt man ejer licenspligtige apparater… Det gjorde mig altså utilpas, men samtidig synes jeg ikke jeg vil betale til noget jeg ikke bruger..
  Er jeg sikker på at de ikke kommer efter mig, og ‘straffer’ mig?

 29. Jeg har lige nu afmeldt min licens. Jeg har kun smartphone med internet, og bruger/ser aldrig noget fra DR eller dr.dk. De oplyser fint på deres hjemmeside at det er strafbart at lyve omkring hvorvidt man ejer licenspligtige apparater… Det gjorde mig altså utilpas, men samtidig synes jeg ikke jeg vil betale til noget jeg ikke bruger..
  Er jeg sikker på at de ikke kommer efter mig, og ‘straffer’ mig?

 30. Thank you for the good writeup. It in reality was a enjoyment account it.
  Look complicated to more added agreeable from you! However, how can we keep up a correspondence?

 31. Hej,
  jeg har skrevet til DR licens for at afmelde mig, som det står i guidelines i den her dise, men jeg har ikke hørt fra dem. Ved i om mailen: direktion@dr.dk er stadig gyldig?
  Tak for hjælpen

 32. Hej. Jeg har undret mig lidt, skal man betale licens selvom man ikke har nogen tv-pakke og ens internet kommer fra et universitet? 🙂

 33. Hej,

  Jeg er blevet tilmeldt efter et besøg, hvor jeg gjorde gældende, at jeg ikke var licensforpligtet. Han gik med uforrettet sag, men tilmeldte mig alligevel. Jeg har standset betalingen, som dukkede op i min netbank, men hvad gør jeg videre?

  Mh
  Claus

  • Ingenting, du er ude af systemet nu. Det har jeg prøvet på samme måde før. Ignorér alle fremtidige breve om tilmelding.

 34. Hej, virker lidt suspekt at man skal krydse af at man ikke har mobil, tv osv. Hvilken betydning har dette, når man har krydset af..?

  Hvordan vil i råde til at man melder fra? Selvfølgelig ved brug a linket.

 35. Hjælp ! Jeg tror DR stjæler fra mig, kan det meldes til politiet?

 36. Når der i andre lande er mulighed for at betale lige netop for det produkt du vil have, har DR også teknikken for at ligestille os med andre lande – de mangler kun viljen via en ændring af “tagselvloven” eller ansatte med hjerneceller!

 37. Min kæreste kom for nogle måneder siden til at tage telefonen, da DR licens ringede. Han glemte desværre at jeg havde bedt ham om at ligge på, hvis de kontaktede ham, så derfor endte det med at de har tilmeldt os licens. Jeg har frameldt os i går, efter vi fik en regning ind af døren på betaling af et halvt års licens. Der står i brevet at hvis vi ikke betaler, bliver regningen trukket over vores løn. Hvad sker der nu? Jeg er nervøs for at det bliver trukket over lønnen, og de ikke “vil” framelde os licens.

 38. Hej Claus (og andre der har gjort det samme),

  du går ind på afmeldingssiden, afmelder dig ØJEBLIKELIGT med tilfældig grund (du kan skrive grundet dødsfald hvis du vil ha noget at grine af) og så klikke på ja ja når de skriver alt det pis med at du skal anføre rette grunde, retlis pligt blag blah. Og så er du afmeldt. Du får en bekræftelsesmail, og det du har tilbage i den allerede betalte periode får du tilbage på vist nok din nem konto, MEDMINDRE at du ikke har betalt i en ny periode for så ER er du forplitget til at betale det – og så falder hammeren hvis du tror du kan rende fra regningen (de kan trække pengene i din indkomst hvis du får SU eller sånnoget)

  Ellers, slut bum færdig. Og så lader du være med at betale til gorillarne igen, okay? Skulle du nogensinde blive tvangstilmeldt af en abe igen, afmelder du dig igen (igen grundet dødsfald).

 39. Hej der, er siden her stadig aktiv??

  Syntes det er lidt foruroligende at langt de fleste herinde skriver at de bliver tvangs tilmeldt og til sidst ender med at alligevel at blive trukket over skatten.

  Det ser ud som om man bare ikke KAN slippe for at betale licens…?

  Var det virkelig besværet værd? Er der nogen her der med sikkerhed kan sige at de er undsluppet DDR’s Licens cirkus??

  Ville være dejligt at hører fra nogen af de glade mennesker og deres erfaringer… ;-))))

  – Peter

 40. Jeg rejser fra Danmark d.10nov.2015 og forventer at returnere ca.midt april,har sat mit abonnement hos Telenor i hvile,ligeledes mit mobil abonnement hos 3M,og lavet aftale om at jeg sender en Email nogle dage inden,jeg kommer tilbage til Danmark.Jeg vil gerne have samme aftale med indbetalingen af min Licens til DR,idet jeg slukker for mit TV og radio d.10 nov.2015 kl.11.

  Venligst lad mig vide,om det er o.k.,at sende en mail nogle dage inden jeg kommer til Danmark.???

  VH,
  Jette

 41. Havet afmeldt min licens.
  Blev ringet op af en DR medarbejder som efter lidt tid fik mig overtalt til at jeg nok var licenspligtigt. Jeg er nu tilmeldt.
  Jeg har modtaget en regning skal man betale den eller skal man bare afmelde sig igen og smide regningen ud ?
  .

 42. DR licens nu har jeg skrevet så mange gange at jeg ikke har tv , og jeg har min adresse hos min datter , men jeg opholder mig ikke her , så jeg kan simpel hen ikke forstå i bliver ved med at sende mig regninger , har ikke råd til at have tv , da jeg får udbetalt 7000 kr om mdr der skal jeg betal alt , har ingengang råd til en bolig , så vær venlig ikke at sende mig flere regninger . På forhånd tak . Hilsen Susanne Sandhu .

 43. DR linker ikke længere til deres afmeldingsformular. Det “Direkte link til DRs afmeldingsformular” fører kun til en informationsside hos DR og det er ikke til at finde den på DR’s side.

 44. Jeg har på nedenstående dato talt med en licens opkræver, som pressede meget på og mente at, jeg skulle betale licens. Jeg forklarede pænt at, det skulle jeg ikke. Til sidst blev hun så påtrængende at, jeg lagde på. Efterfølgende har jeg så fået denne mail, selvom jeg på intet tidspunkt har indrømmet har jeg har noget licenspligtigt apparat, som de påstår jeg har sagt.

  Har nogen andre oplevet at, få nedenstående mail tilsendt?

  Kære X

  Vi har den 23. december 2015 modtaget din mail, hvor du skriver, at du fejlagtigt er blevet tilmeldt medielicens.

  Din Licenssag
  Du beder om aktindsigt i din licenssag. I den forbindelse kan jeg oplyse, at du blev kontaktet af DR Licens den 16. oktober 2015, fordi der ikke blev betalt licens på din adresse.

  Du blev tilmeldt licens, fordi du oplyste, at du havde en telefon med internet på adressen, hvilket er et licenspligtigt apparat. Det er lovpligtigt at betale licens, hvis man har licenspligtige apparater. Derfor tager vi løbende kontakt til personer på adresser, hvor ingen er tilmeldt licens, for at høre om de skal tilmeldes.

  I Danmark er alle forpligtiget til at betale licens, hvis de har licenspligtige apparater. Man skal betale medielicens, hvis man har tv, computer, tablet, smartphone eller andre enheder med internetadgang eller tv-tuner.

  Licensen er ikke en brugerbetaling, men en afgift man skal betale for at være i besiddelse af et licenspligtigt apparat. Det betyder, at man skal betale licens for sine apparater, uanset om man bruger DR eller ej.

  Ved tilmeldingen har vi noteret følgende i vores log, som bliver logget i licenssystemet dagen efter:
  17.10.2015
  KRQ
  Manuel
  X (tlf.: XX X X XX XX) Opl. internet på telefon (sender regler og bekendtgørelse).
  TELEMARKETING
  17.10.2015

  Du er derfor fortsat tilmeldt licens, og vi må bede dig om at indbetale det fremsendte indbetalingskort.

  Du kan læse mere om licens og licenspligten på dr.dk/licens.

  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 20 13 13 mandag til torsdag kl. 9.00-16.30 og fredag kl. 9.00-14.00.

  Klagevejledning
  Det er ikke muligt at klage over DR’s afgørelser i sager om opkrævning af licensafgift til anden administrativ myndighed. Se radio- og fjernsynslovens § 69a, stk. 4 jf. § 17, stk. 4. Hvis du fortsat er uenig i afgørelsen, henviser vi dig til at få efterprøvet lovligheden af DR’s afgørelse ved de danske domstole.

  Venlig hilsen

  Kenneth Linde
  Fagkoordinator, DR Licens- og Programservice

 45. Hej.
  Under en opringning fra DR licens kom jeg til at afsløre at jeg havde internet og fortælle hvem min udbyder var.

  Er der nogen der har haft erfaring med, om de ringer og tjekker hos ens internetudbyder hvis man afmelder?

 46. Jeg skal ud meldes på grund af jeg syns I er for dyre i linces og så er det kun genudsendelse stort set det meste I sender..

 47. Jeg står lidt i et problem og håber nogen af jer kan hjælpe. jeg var ikke hjemme i løbet af december hovr jeg har haft fået besøg af licens folk som dog har meldt mig til licens uden noget konkrat da jeg åbner min postkasse ser jeg en masse rykkerskriver fra Dr licens som jeg på ingen måde ikke skal betale når jeg ikke opfylder krav til licens pligt
  når men ringer så og får at vide at de ikke vil annuller eller gøre mere ved det. står nu bare med en regning på 2000 kr og et mega ligeglad Dr som på ingen måde vil gøre en skid plz hjælp

 48. Hej jeg har fornyligt afmeldt mig via bruge den øverste link.
  Der står at jeg skal udfylde min cpr nr. det har jeg gjort.
  Er det okey??

  MVH
  ivi

 49. Jeg har fået en rykker fordi jeg ikke har betalt for en måned, egentlig burde den være betalt da jeg er tilmeldt PBS 😛 men er det muligt for eks. at vælge afmeldingsdato den 1 jan i 2016 og så bliver den regning glemt?

 50. Hej.
  Jeg er blevet ringet op at licensdamen.
  Hun fik mumlet hvor hun ringer fra og derefter spørger hun om jeg har en telefon og jeg siger ja. Derefter spørger hun om jeg har internet.
  Jeg spørger så hvorfor hun skal vide det, hvor hun så siger “det fortæller jeg dig lige omlidt når du har svaret på mit spørgsmål.” Får så sagt ja. tænkte ikke over at det var licens.
  Så nu sender de en regning.
  Kan jeg gå ind og afmelde mig med det samme, eller skal jeg vente lidt? betale den første regning, eller hvad skal jeg gøre?

 51. Hej bliver vCard med tlf. Numre som DR ringer fra opdateret ind i mellem?

 52. Hej alle Stefanie her.
  Det startet med at jeg første gang meldte mig fra licens(har lige tjekket min mail og har åbenbart en kvittering for det), så kom licens manden og konkluderet at jeg skulle betale licens(gennem dørtelefonen/gaden) selvom jeg sagde at jeg IKKE havde nogen licenspligtige apparater.
  Så meldte jeg mig naturligvis fra igen(har åbenbart IKKE en kvittering for det).
  Nu har jeg så fået en licens regning ind af døren. Ringer så til dr licens og fræk som hun er siger hun sku at jeg skal kunne bevise at jeg har meldt mig fra… Sletter aldrig noget på min email, kan det ske at de med vilje ikke
  har sendt en kvittering med anden gang?
  Har hun ret i det hun siger?
  Hvad gør jeg?
  Tak 🙂

 53. hej,

  jeg har ikke haft eller har noet medie på mit navn. hvorfor få jeg regning fra jer. den skal afmeldes.

  mehwish hina awan
  210481-4398

 54. jeg har afmeldt licens, og har sagt at jeg ikke eje noget som er licenspligtigt , men de bliver ved med at sende girokort, og rykke gebyr, hvad skal jeg gøre? er selvfølgelig ikke interessere i at gebyr blevet lagt på og på, så tilsidst er tvunget til at betale. Kan de gøre noget, træk beløbet fra skat, eller slæbe en i retten, har I forslag hvordan jeg skal forholde mig

 55. yawar.
  Hej. jeg vil gerne afmelder mig 01 08 16, fordi jeg flytte til udland.

  M v h, yawar elyasi

 56. Jeg er blevet opkrævet 1500kr i licens..
  Det står i mig og min eks kærestes navn.

  Det er over 1,5 år siden jeg boede med hende..
  Jeg har ikke tilmeldt mig selv. Hun har ikke tilmeldt sig..

  Da jeg er gået over sidste frist “Så det ikke lige i tide, da jeg ikke forventede licens betaling”

  De siger de ikke kan tilbage betale dem til mig..

  Hvad gør jeg her :

  Jeg har skrevet til dem at jeg vil have beviser på hvilken adresse de opkræver for.

  Er der andet jeg kan gøre ?
  har afmeldt fremtidige betalinger

 57. Alle spørger om hjælp, men ingen svar. Er der nogen herinde der succesfuldt har frameldt jer licensen efter I fejlagtigt var blevet tilmeldt? Hvad gjorde I?

  Tak.

  • Da jeg blev tilmeldt for ca 2 år siden, skrev jeg et brev i hånden til dem hvor jeg frameldte mig, og bad dem om aldrig at komme på uanmeldt besøg da jeg lider af PTSD. De har ikke været her siden…

   ( GIV DEM ALDRIG DIN MAIL ADRESSE)

 58. Er der en Mail Dr kan kontaktes på? I skriver omkring en Mail man kan sende til dem også lader de forhåbentlig en værre. Men kan ikke finde nogen Mail adresse?

 59. Hvad når de nederst på afmeldingssiden, beder én om at sætte hak ud fra følgende tilkendegivelse:
  “Jeg bekræfter, at oplysningerne, jeg har givet her, er korrekte. Det er strafbart at afgive urigtige oplysninger.”

  Hvad forstås ved strafbart?
  Jeg har gevet begrundelsen, at jeg ikke har nogle licenspligtige apparater, hvilket jeg har.

  • Står de ikke i dit nanv, kan du i stedet skrive “jeg ejer ikke licenspligtige apparater” at du bruger dem er noget andet. 🙂

 60. Grund til framelding mangler muligheden:
  Jeg har aldrig koebt elektronik der kunne modtage jeres bras. Jeg er jo ikke engang 40 endnu.
  Grunden til jeg er tilmeldt er at i ansaetter idioter i jeres organisation der mener mit buskort er en licenspligtig internetbaseret computer.

 61. Opsiger mit licens da jeg er flyttet til adr. med licens

 62. Min kæreste er flyttet og har taget tv, computer osv. med sig, jeg har heller ikke en smartphone fordi den gik i stykker og er fattig studerende og har derfor ikke råd til at købe en ny.

  Jeg har derfor lige afmeldt mig licens idag d. 15 nov, men modtog for nogle dage siden en regning fra licens, som jeg går ud fra er for de kommende 6 måneder?

  Når man afmelder sig licens, står der bl.a.: Hvis du har afmeldt dig kort før din næste licensregning (op til 4 uger før), kan det ske, at regningen allerede er dannet, og så kan vi ikke nå at stoppe den.

  betyder det, at de kan kræve betaling selvom jeg reelt ikke har licenspligtige apparater mere og har afmeldt mig? (Er ikke tilmeldt betalingsservice)

 63. Jeg blev ringet op af en licensfyr i dag og han oprettede mig, da jeg snøvlede lidt i min forklaring. Hvad gør jeg, når jeg modtager et brev om opkrævning af betaling? Gemmer de hvad man har sagt?

 64. Hvad sker der hvis man bare sletter betalingsserviceaftalen uden af afmelde licensen?

 65. Min kæreste blev ringet op af Licens og sagde ja, ved et uheld, til, at han licenspligtige apparater. Nu har han modtaget et girokort for 6 måneder, som skal betales. Hvis han betaler den, og dagen efter afmelder sig, så får han vel pengene retur for de resterende 5 måneder, således det kun er en måned, han betaler for – altså det overskydende beløb? Jeg har prøvet at afmelde mig før, men det er så lang tid siden, at jeg ikke kan huske proceduren.

 66. Hej
  Vil først lige sige at det er en rigtig god hjemmeside og den har givet mig en masse god information. jeg skal bare lige høre, jeg er lige flyttet i en ny lejlighed og for ikke så langt tid siden ringe DR mg op og jeg kom til midt i det helle og sige at jeg havde internet. kan jeg stadigt godt afmelde mig licensen også selv om jeg har sagt der?

 67. Hey! 🙂 Har afmeldt mig licens via linket til DR’s hjemmeside.
  Min afmeldelse blev indsendt d. 08/04-2017, og jeg har det på skrift i min E-boks.
  Nu, to dage efter (d. 10/04-2017) har jeg som svar modtaget en regning på 1.200,- for det kommende kvartal, som gælder pr. 01/05-01/10 2017. Det er simpelthen deres svar på min afmeldelse.
  Hvad fanden gør jeg? :’D

 68. Hej min mand har har fået et girokort og brev på at han er blevet tilmeldt licens, men når han går ind på “Jeg har ikke længere licenspligtige apparater” og vil afmelde sig bliver han videre stillet til eboks hvor han så skal udfylde diverse, når det er gjort og han trykker afmelds knappen siger den error betyder det så at han ikke er tilmeldt, for man skal vel være tilmeldt for at kunne afmelde noget ikke?

 69. Jeg vil gerne afmelde licens Tv fra 15-06-17 til 15-08-17..

  Licens nummer: 000000040796579

  Viyan

 70. Jeg vil gerne afmelde licens fordi jeg har ikke smart fon .

 71. Hej

  Jeg bor sammen med min kæreste, en licens-mand kommer forbid, spørger min kæreste om det er hendes mobil hun holder I hånden – imens hun står I døren og åbner for ham – hvortil hun naturligvis svarer ja.
  Nu skal vi så betale licens…

  Jeg tænker, kan vi tillade at melde os fra, for skriver jo denne besked, netop fordi jeg har internettet til det, og hun har en mobil, så teknisk set kan vi jo komme på.

  Men som vi alle på denne side er enige om, så er der noget i denne licens, der får en til at hade den. 🙂

  Er der nogle forslag til at løse dette? 🙂

  • Jeg har lige siddet og læst loven omkring licens og desværre fanger bordet. Betal eller fremlæg bevis på, at mobilen er blevet tilintetgjort! (For DR kan kræve bevis på, at I ikke længerer har licenspligtige apparater, når de først har meldt Jer til)

   Hvad der er være, så skal man faktisk betale licens, hvis man har en bil (med radio i), for licensen gælder alle apparater hvoren du måtte finde dem; bil, båd, sommerhus, bolig, telefoner, tablets eller ligne.

   Konklusionen må så være: Kan den gå på nettet eller fange radiosignaler, så er den licenspligtig.

   • Radiolicensen blev afskaffet 1 juli 2013. Kun apperater der kan modtage og gengive billedprogrammer.

 72. Jeg undre mig meget
  Jeg har en søn som aldrig har meldt sig til licens alligevel skal han betale fordi en licens mand kom forbi hans lejlighed på 2. Sal. Min søn sagde han intet tv havde og at han kunne komme ind og se, men licens fyren sagde at det måtte han ikke. Nu kæmpet min søn en indædt kamp imod licens kontoret som åbenbart har indberettet min søn så skat tog alle hans skatte penge ca 8000 kr. Lige meget hvor mange gangé min søn har fortalt at han intet tv har og ingen smartphone har får han alligevel en ny regning hvad fanden sker der ??????

 73. Kan man godt afmelde sin licens, selvom man har internet i lejligheden, uden der sker ngoget ved det? Altså mit internet bliver ikke blokeret, vel?

 74. Hvis jeg for 2 måneder siden faldt i og kom til at sige at jeg havde internet på telefonen, og nu har fået et brev på 1300 kr, hvilket vil blive sendt videre til skat hvis jeg ikke betaler det, er der så intet at gøre? Vil en framelding, eller et opkald hvor jeg forklarer mig ud af at det ikke var mig der snakkede i telefonen den gang for 2 måneder siden, eller en anden løgn, slippe mig for at betale de 1300 kr?

 75. DR er en kriminel organisation der giver millioner af kroner til chefer, hvis ansættelse alene skyldes et netwærk af venner , og hvis kompetance til at bestride jobbet er nogenlunde på linie med en svagt begavet bjerggorilla.

  Det er rædselsfuldt at en organisation som denne med loven i hånden kan kræve licens. Der er ingen forskel på livbøndernes forpligtigelse til at arbejde gratis for herremanden.

  Men man er aldrig forpligtiget til at støtte kriminelle organisationer..

  Så lad være med at betale, og mød op i retten og sig som der står skrevet her..

  Når dommeren har hørt på dette en million gange begynder det at blive klart befolkningen mener
  det alvorligt.

  af kriminell

 76. Jeg kan læse at radio licens er ikke opkrævnings pligtig siden 2013, men jeg skulle betale den helt til 2015 hvor jeg afmeldt den. Skal DR ikke tilbagebetale mig for tidsrummet fra 2013 til 2015?

  og for folk som afmelder sig DR her, helt ærligt, kan i ikke se at det er ikke en DR side?

  I har ingen internet ingen fjernsyn of ingen mobil. Punktum. De kan ikke få det at vide fra din internet udbyder, det er ulovlig, og de har ikke magt til at stille dig spørgsmål via telefon, du kan bare sige til dem at du melder dem til politiet hvis de ringer igen og at du ønsker ikke at blive ringet op fra dem nogensinde, og de kan faktiske ikke får lov til at ringe dig op igen.
  Du kan sige hvad du vil, at telefonnummer er ikke din og de må ikke ifølge loven skaffe sig oplysninger om dig og din adresse og telefon nummer, så kan de ikke gøre en skid.

  Og for dem som spurgte om det, nej de kan ikke få slukket for din internet, og har sådan set ingen magt andet end den du giver dem ved for expl fortælle dem at du har computer, smartphone eller wifi.
  Hvis du har gjort den brøler, at du har oplyst dem om det i panik, bare afmeldt dig DR på deres website med det samme, og fortæl at du ikke længere har internet/PC/ smartphone.
  De kan ikke gøre en skid ved det.
  De vil have bevis, gå på nettet og google “smashed PC” og smashed smartphone, og copy paste billede af sådan en, og send det til dem, fra en bibliotek PC elle skole, jobcenter PC; og basta!
  Husk at bloker dem fra din bank, ring banken og oplys at du ønsker at blokerer alt betaling opkrævning fra DR,
  Og hvis du har før betalt licens til dem via PBS, så ring til PBS for at afmeld det med det samme, og går på din netbank, under PBS betaling og afmeld DR der også med det samme.
  Så slipper du for regninger og giro.
  De vil sende dig giro alligevel, piss med det, ignorer det bare.
  Hver gang de sender dig breve, ignorer det.
  Hvis de ringer, svar: ” Det er Gentofte Sygehus psykiatrisk afdeling, hvad kan jeg gøre for dig?”
  Hvis de sender dig email hvor der står at de har tilmeld dig DR-licensen, og påstår at du har gjort det og oplyst at du har internet eller smartphone, afmeld dig igen med det same, og muligvis svar til e mailen at det har du aldrig gjort, da du hverken har internet eller smartphone, men gør det fra en bibliotek computer så de ikke kan se din IP, eller fra din computer men brug kryptering af svaret eller brug en anden IP adresse.

  Ifølge loven og købeloven i danmark er deres metode ulovlige, og de kan ikke opkræve betaling for et produkt du har ikke bestilt og sagt ja til. Det svarer til spamming med abonnement til et blad du aldrig har bestilt eller slankeprodukter du aldrig har bestilt, som bagefter sender dig kæmpe store regninger for det.
  Det er ulovlig.
  Husk at DR modtage flere 100 milliarder kr fra staten, og det burde være mere end nok til at lave deres lorte genudsendelse programmer, og at de er in the shit skyldes at de betaler alt for høje lønninger til uuddannede folk herinde, og grunden til at de kan få lov til at fortsætte med det er kun fordi politikere vil gerne slippe for at se dårlig ud under interview i tv avisen.

  Du betaler for el, og afgifter hertil, du betaler for internetforbindelse og afgifter hertil, du betale for smartphone og afgifter på det, du betaler for din computer og skærm og afgifter hertil, du betalt for din fjernsyn og afgifter hertil, så de skal ikke komme og kræve at du betale for dem bare fordi du har mulighed for at se dem på apparatet med den forbindelse du har betalt for. Du kan også se fransk og mexikansk tv og programmer, men betaler ikke licensen til frankrig eller mexico.
  Husk også at hvis du har tv pakke hos yousee eller andet med DR i pakken, for det første kan de ikke fjernes fra pakken, og for det andet betaler yousee og andet udbyder allerede en stor pose penge til DR for at DR er med i pakken. Så det.
  Du har allerede betalt, så fuck dem!

  Før kunne de påstå at man bruge DR antenne, som blev betalt af vores alt sammen skatte kroner for mange år siden, men nu at tv og radio er digitalt, de kan ikke længere bruge den undskyldning.

  Og hvis du slet ikke se fjernsynet eller slet ikke se DR, så har de endu mindre ret til din pengepunge.

  Du skulle faktiskt få penge tilbage fra skatten svarende til det beløb som staten har givet DR for dig.

  Sig det gerne til DR når de ringer.

  Print det og husk det,

  The judge

 77. Hej, fedt website!

  Jeg kan læse at radio licens er ikke opkrævnings pligtig siden 2013, men jeg skulle betale den helt til 2015 hvor jeg afmeldt den. Skal DR ikke tilbagebetale mig for tidsrummet fra 2013 til 2015?

  og for folk som afmelder sig DR her, helt ærligt, kan i ikke se at det er ikke en DR side?

  I har ingen internet ingen fjernsyn of ingen mobil. Punktum. De kan ikke få det at vide fra din internet udbyder, det er ulovlig, og de har ikke magt til at stille dig spørgsmål via telefon, du kan bare sige til dem at du melder dem til politiet hvis de ringer igen og at du ønsker ikke at blive ringet op fra dem nogensinde, og de kan faktiske ikke får lov til at ringe dig op igen.
  Du kan sige hvad du vil, at telefonnummer er ikke din og de må ikke ifølge loven skaffe sig oplysninger om dig og din adresse og telefon nummer, så kan de ikke gøre en skid.

  Og for dem som spurgte om det, nej de kan ikke få slukket for din internet, og har sådan set ingen magt andet end den du giver dem ved for expl fortælle dem at du har computer, smartphone eller wifi.
  Hvis du har gjort den brøler, at du har oplyst dem om det i panik, bare afmeldt dig DR på deres website med det samme, og fortæl at du ikke længere har internet/PC/ smartphone.
  De kan ikke gøre en skid ved det.
  De vil have bevis, gå på nettet og google “smashed PC” og smashed smartphone, og copy paste billede af sådan en, og send det til dem, fra en bibliotek PC elle skole, jobcenter PC; og basta!
  Husk at bloker dem fra din bank, ring banken og oplys at du ønsker at blokerer alt betaling opkrævning fra DR,
  Og hvis du har før betalt licens til dem via PBS, så ring til PBS for at afmeld det med det samme, og går på din netbank, under PBS betaling og afmeld DR der også med det samme.
  Så slipper du for regninger og giro.
  De vil sende dig giro alligevel, piss med det, ignorer det bare.
  Hver gang de sender dig breve, ignorer det.
  Hvis de ringer, svar: ” Det er Gentofte Sygehus psykiatrisk afdeling, hvad kan jeg gøre for dig?”
  Hvis de sender dig email hvor der står at de har tilmeld dig DR-licensen, og påstår at du har gjort det og oplyst at du har internet eller smartphone, afmeld dig igen med det same, og muligvis svar til e mailen at det har du aldrig gjort, da du hverken har internet eller smartphone, men gør det fra en bibliotek computer så de ikke kan se din IP, eller fra din computer men brug kryptering af svaret eller brug en anden IP adresse.

  Ifølge loven og købeloven i danmark er deres metode ulovlige, og de kan ikke opkræve betaling for et produkt du har ikke bestilt og sagt ja til. Det svarer til spamming med abonnement til et blad du aldrig har bestilt eller slankeprodukter du aldrig har bestilt, som bagefter sender dig kæmpe store regninger for det.
  Det er ulovlig.
  Husk at DR modtage flere 100 milliarder kr fra staten, og det burde være mere end nok til at lave deres lorte genudsendelse programmer, og at de er in the shit skyldes at de betaler alt for høje lønninger til uuddannede folk herinde, og grunden til at de kan få lov til at fortsætte med det er kun fordi politikere vil gerne slippe for at se dårlig ud under interview i tv avisen.

  Du betaler for el, og afgifter hertil, du betaler for internetforbindelse og afgifter hertil, du betale for smartphone og afgifter på det, du betaler for din computer og skærm og afgifter hertil, du betalt for din fjernsyn og afgifter hertil, så de skal ikke komme og kræve at du betale for dem bare fordi du har mulighed for at se dem på apparatet med den forbindelse du har betalt for. Du kan også se fransk og mexikansk tv og programmer, men betaler ikke licensen til frankrig eller mexico.
  Husk også at hvis du har tv pakke hos yousee eller andet med DR i pakken, for det første kan de ikke fjernes fra pakken, og for det andet betaler yousee og andet udbyder allerede en stor pose penge til DR for at DR er med i pakken. Så det.
  Du har allerede betalt, så fuck dem!

  Før kunne de påstå at man bruge DR antenne, som blev betalt af vores alt sammen skatte kroner for mange år siden, men nu at tv og radio er digitalt, de kan ikke længere bruge den undskyldning.

  Og hvis du slet ikke se fjernsynet eller slet ikke se DR, så har de endu mindre ret til din pengepunge.

  Du skulle faktiskt få penge tilbage fra skatten svarende til det beløb som staten har givet DR for dig.

  Sig det gerne til DR når de ringer.

  Print det og husk det,

  The judge

 78. De har ringet mig op fra 35 20 52 12 idag, jeg tog ikke telefon da jeg ikke kender nummer, men det er sådan at jeg endt op på den side.
  Det er rigtig at de bruger mafia metoder og gør folk bange, og at de fakto man burde ikke betale for licensen da ifølge loven og EU loven, har man ret til at holde sig orienteret og få oplysninger, og da vi betaler dem via skatten allerede, så burde vi ikke give dem mere.
  Licensen er alt for dyr, om man er pensionist eller studenter på SU eller lavlønnet eller arbejdsløst, eller handicap, så har man ikke råd til den slags udgifter.
  Derfor er DR licens afgift dybt asocialt, favoriserer de rige, og gør de fattige ud af stand til at modtage oplysninger de er berettiget til at få gratis, ifølge loven, og gør den del af befolkningen til pseudo kriminelle som føler sig jagtet af DR mafia folk.
  Det de gør er skamfuld og dybt ulovlig.
  At de opkræver det for folk som har smartphone og PC er virkelig utrolig.
  De kommer ind i folks privatliv i bedste USA FBI 50’erne stil, og selveste NSA vil skamme sig over deres metoder.

  Jeg syntes at vi skal oplyse om det på nettet til andre lande, og journalister fra andre EU lande, så alle kan se hvad foregår i danmark!
  Den licens shit er lige så verukt som den seneste system hvor vi skal betale for roaming via abonnementet for telefonopkald vi kunne i fremtid lave fra andre EU lande, selvom vi er i danmark, så at roaming afskaffes.. ØØØØ du mener så at vi betaler for roaming selvom vi ikke rejser??
  Så jeg skal betale hver månede for telefonopkald til DK fra folk som har råd til at rejse rundt i EU??
  Hvad er det for noget fis?

  Den koster os rigtig mange penge om året, hvorfor skal vi betale for det? Er vi blevet spurgt om det?

  Den der er sikkert en Margrethe Vestager idée..
  Folk skulle få lov til at kunne stemme for den slags.
  Og ligesom med skat på ejere som ejer masse bolig i byer som de lejer ud, så beskatning af dem skulle ikke medføre en forhøjelse af huslejen! For så er det ikke dem som betaler den skat, men os!!
  Husejere og ejendoms ejere ender med at tjene en masse penge på det da de vil ofte opkræve per husstand langt mere end det de skal betale mere i skat..

  Vi bliver så rendrøvet at vi kan snart få en S-tog ind i det!

 79. Skal man være tilmeldt digital post for at afmelde licens? Plz help!

 80. Jeg har netop forsøgt at afmelde min licens på borger.dk, men den bliver ved med at fortælle at der er en “ukendt fejl”, hvilket bevirker at jeg ikke kan afmelde mig. Dernæst så har den åbenbart registreret at jeg med mit nemID kan benytte både en person-profil og en virksomheds-profil gennem borger.dk. Er dette noget som folk vil anse som problem ift licens? Har de på nogen måde adgang til mine oplysninger ift. virksomhed, osv?

  Håber der er nogen som kan hjælpe med lidt kloge ord.
  Jeg har i udgangspunktet sendt en mail til DR og bekendtgjort problemet med borger.dk og forklaret dem, at jeg ønskes frameldt licens, da jeg ikke ejer licenspligtige apparater, aldrig har givet dem andre oplysninger og ikke har modtaget andre regninger med undtagelse af en regning med dertilhørende rykkergebyr. Nu håber jeg de vil lytte til fornuft.

 81. En eller anden burde opdatere denne artikel så det er klart fra starten at man skal igang med nemid og skidt og pis og lort for at kunne afmelde dette lort.

 82. Jeg står i den trælse situation at jeg ikke var klar over at man skulle afmelde licens øjeblikkeligt efter første regning for ikke at skulle betale for den.. nu skal jeg af med 1500.. vi har skrevet en lignende mail som den fra faq siden. Regningen ryger til skat fredag.. så jeg tør ikke lade der gå for længe, så det ender i flere regninger..

  Får man bekræftelse på ens licens regning bliver trukket tilbage eller? ?

  Hvis nogen kan hjælpe med at oplyse mig så skriv endelig :i

 83. De ringer konstant men har afmeldt og har en kvittering på det… Hvad gør jeg nu..

 84. Har ikke betalt licens siden jeg flyttede hjemmefra. Jeg har altid ignoreret alle opringninger og breve, tager ikke telefonen hvis det er ukendt nummer. Ved ikke engang om jeg er tilmeldt. Måske det ligger ved skat, fik penge tilbage i år, så jeg tror det næppe. Der er gået 7 år og licens har aldrig hævet noget. De kan ikke gøre en skid hvis du undgår alt kontakt.

  • Har haft det samme problem i over en uge, og jeg bliver nok snart nødt til at betale den regning jeg fik over e-boks efter licensmanden kom forbi og jeg ikke åbnede (han kunne ikke se ind på nogen måde og der var ingen lyd på det tidspunkt, men blev stadig meldt til!). Synes det er en SMULE irriterende.

Comments are closed.