Telefonnumre DR Licens ringer fra

Liste over numre, som DR Licens er kendt for at ringe fra:

35200547, 35203509, 35205210, 35205212, 35205214, 35205215, 35205221, 35205225, 35205235, 35205236, 35205240, 35205245, 35205248, 35205253, 35205257  35205264, 35205267, 35205274, 35205275, 35205277, 35205283 og 35206133.

Du kan også hente listen som vCard lige til at hente ned på din telefon: download.

Listen er handy at have lagt ind i sin telefonbog, og som du kan se, så ringer de fra numre, der begynder med 3520.

Hvis du bliver ringet op fra et andet nummer end et af disse, så post det endeligt i kommentarerne.

243 thoughts on “Telefonnumre DR Licens ringer fra

 1. Tak for det noble arbejde. Jeg ville maile dig, men der ingen kontakt adresse. Jeg tænkte at man kunne lægge et link op til et vcard, så alle slipper for at indtaste de mange numrene 🙂 Skriv hvis det har interesse.

 2. Jeg ser frem til at se vCard’et blive lagt op, så jeg ikke behøver at indtaste alle de numre selv 😉

 3. blev ringet op af dette nummer som de også benytter 35 20 52 59

  Og tak!

 4. Er blevet ringet op af hemmeligt nummer

  Så måske dr er begyndt at bruge hemmeligt nummer, så virker denne liste ikke længere

 5. Du må meget gerne smide en guide til hvordan jeg henter det Vcard der, det er forvirrende når jeg aldrig har brugt outlook før!
  Mvh

 6. De sendt giro og påstå at jeg har talte med deres inspektør og eg sagt til ham/hum at jeg vil betale licens, selvom jeg på intet tidspunkt har hverken mødt eller talt med dem. Jeg fik mange giro fra DR og til sidst sender de til Skat opkrævning som sendt ny giro og truede med alt muligt fra kæmpe bøde/gebyrer som vil blive´trække fra min penge, til retssag som vil bare koste mig meget mere.. Selvom jeg ringede til dem og fortale at jeg er ikke licens pligtlig.
  Jeg betalt to gang plus de gebyrer de har lagt fra deres side og fra skat indragelses side, udefra rædslen fordi man ikke har nok penge til mad og andre udgifter, til at blive tvungen til at betale doble eller mere, fra retten som sikkert vil give den ret i opkrævning.
  Jeg ringede efter og forklare at jeg ikke er licens forpligtig og de sagde at jeg skal skrive den og sendt til dem, hvilken jeg gjorde, og fik brev fra dem at jeg er afmeldt, tilbage til da de påståede at jeg har mødt deres inspektør. Men jeg ventede på at de skulle sende de penge de har afpresset fra mig, men intet sket.
  Mærkeligt nok, jeg fik pludseligt ny giro til ny indbetaling af ny licens periode.
  Hvad gøre man i sådan tilfælle?

   • Har de ikke også en mail man kan skrive til hvis man har modtaget en rykker fra dem alligevel selvom man har afmeldt?
    Håber på svar 🙂

 7. Hej
  Blev ringet op af DR tirsdag d 7/5-2013
  De ringede fra 35205207.

  Top Service og god lyst

 8. Er netop blevet ringet op, og de ringer også fra: 35205261

  Og tak! 🙂

 9. Fjern venligst 35 200 547 fra ringelisten. Nummeret tilhørende IBIS. Hvis I har bevis for at DR bruger nummeret vil vi meget gerne have det dokumenteret så vi kan få dem til at bruge et andet.
  Med venlig hilsen
  Arendse
  Ulandsorganisationen IBIS

  • Tja, det er jo det er sker når man bor i et dårligt nabolag. Jeg ville nok forslå IBIS at ændre deres telefonnummer, men det er jo op til dem. Jeg blokerer i hvert fald hele 3520* just in case og har ikke tænkt mig at ændre noget ved det.

 10. Jeg er blevet ringet op fra 35 20 52 62, men mange tak for hjemmesiden. Den vil nok hjælpe mange!

 11. Jeg er lige blevet ringet op af nummeret 35205269! Det var licens.

 12. Hej alle

  Tak for super gode råd og vejledning.. Ville lige høre om vCardet bliver opdateret en gang imellem?

  Og som forslag kan man på telefonen autoafvise numre så jeg har sat min telefon til at afvise kontakten DR Licens, på den måde kommer jeg ikke til at tage telefonen..

  René

 13. Er blevet ringet op af nummeret 35205227 det står ikke på listen.. 😉

 14. Hej

  Dette nummer er ikke et DR nummer 35200547
  Det tilhører en af vores kunder og jeg vil gerne have du fjerner det?
  Tak på forhånd
  Michael

 15. +45 35 20 52 46 er også et af licenshajernes numre.

 16. Er blevet ringet op af: 35 20 52 57.

  Tak for at skrive nummeret her, så jeg ikke ringer op til dem igen ;-D

 17. Jeg er lige blevet ringet op af 35205254
  jeg tog ikke telefonen da jeg går ud fra at det er DR når det starter med 3520, men kan kun forestille mig at det er dem.

 18. 35205266
  Dette nummer blev jeg ringet op fra igår – det var gribbene fra DR Licens.

 19. Blev lige ringet op af 35205269 også, så den er stadig i brug. Kom desværre til at sige jeg havde en fjernsyn, så han gik straks igang med at tilmelde mig igen og sender et girokort. Jeg gik så lige ind og afmeldte mig bagefter på deres hjemmeside så det girokort tror jeg bliver brugt til lokums papir i stedet.

  • Virkede det at bare at smide regningen ud? sendte de den så ikke bare videre til SKAT? – jeg er nemlig lige kommet til at lave samme nummer..

 20. Jeg er ret sikker på at det var licens der ringede til mig på 35205233

 21. Jeg blev ringet op fra nr. 35 20 52 46 … dette nummer bruges også af DR’s licens afdeling 🙁

 22. jeg er lige blevet ringet op af DR licens via tlf.nr.: 35205233 …forbandet, at jeg ikke var mentalt forberedt… så jeg fik fortalt at jeg havde en smartphone, og endte op i en diskussion om hvorvidt jeg skulle betale licens når jeg hverken så tv eller hørte radio på tlf…. men at jeg har en smartphonde fordi jeg har brug for den til at strukturere min hverdag, og jeg i øvrigt er på kontanthjælp så jeg ikke har penge til at betale licens… for H*… 🙁 🙁 lagde på til sidst, fordi jeg begyndte at tude…

 23. Et lille tip til alle der har en smartphone er at hente en app der hedder: CIA – Caller Identification App, den viser hvem der ringer til en, med mindre at det er hemmeligt nummer 🙂

 24. Jeg blev netop ringet op i dag på 35 20 52 76.

  God dag 🙂

 25. Jeg blev idag kontaktet af dem på +45 35 20 52 70.

  Kan se det pt ikke er på listen

 26. Hej: har brug for hjælp. En licens mand kom, dum som mig åbnede jeg fordi jeg ik har spion sigte og troede det var underbo. Har spurgte om tv svarede nej, han spurgte om lige flyttet ind jeg svarede nej, han spurgte om internet og svarede nej, dog ik andet end hvad der fulgte med lejligheden man ik kan slippe fra da det ligger i husleje. Man kan ik slip for at betale selv om man ik bruger det. Her kommer så det endnu dummere, bagefter kom jeg til at tænke på min route hedder mit navn hvilket man jo kan søge på via sin iPhone eller andet i opgangen. Han havde en iPhone oppe i hånden. Da vi syge sagde jeg at jeg ik orkede at tale med ham, han svarede: jeg vil skrive noget her! Hvad betyder det? Hvad kan jeg forvente? Hvad har de ret til. Jeg er alene mor på dagpenge og skilt jeg har ik pengene. Kan jeg få bøde? Har jeg dummet mig nok?
  Har de ret til at kræve licens fordi man har en iPad liggende? Det er ikke min min bestyrelsen som jeg er referant for! Suk og hulk hjælp

  • Du skal ikke være sikker på at det overhovedet er en licensmand. Jeg havde besøg af en for lang tid siden, som opførte sig ret påtrængende og jeg smækkede til sidst døren i hovedet på ham. Han påstod at han havde fået besked fra min internetudbyder, at jeg havde en forbindelse. Men det er jo selvfølgelig ikke tilfældet at nogen internetudbyder videregiver deres kundeoplysninger!
   Han sagde også at han ville tilmelde mig – sjovt nok skete der aldrig mere. Eftersom han fremstod truende og ubehagelig, meldte jeg ham til politiet.

 27. Hej jeg blev ringet op af et nummer der ikke tidligere har været oplyst kan jeg se :
  28542119 – kan være fordi jeg bruger “Mr. Number” så hvergang de ringer fra 3520 bliver de bare afvist 🙂

 28. Blev ringet op af dr på tlf nr. 35205254 tilføj gerne dette til listen..

 29. 35205278 – tog den ikke, men den minder meget om det, og både min roomie og jeg er blevet ringet op af det.

 30. Der ringede til mig på nummeret 3520 5266, de blev self. afvist. Men det kan tilføjes til listen (Y)

 31. 35205246 er jeg lige blevet ringet op af. kan se ingen har skrevet den her 😉

 32. to nr der ringet til mig
  dr licens 35205261
  dr licens 35205259

 33. Er lige blevet ringet op af et af numrene fra listen, men synes at genkende 3520 prefikset og tog den ikke.
  Kom dog i tanke om at jeg engang er blevet ringet op ad 3532 3052, som de fik mig på. Så den kan i godt sætte på listen

 34. Jeg har valgt at blokere alle opkald fra +45 35 20… Dette kan gøres i netværksindstillinger og er en meget simpel og hurtig måde, at løse problemet på…
  Dog modtager du INGEN opkald fra 35 20, så andre end DR Licens, der starter med disse cifre, kan altså heller ikke ringe til dig… Men jeg tager chancen…

  • Jeg blev busted forleden dag pga den åndssvage 3 ventemelodi. “Vi kan høre du har abonnement hos 3 og dermed en smartphone”. Pis. Nu har jeg så med stort besvær fået fjernet 3 ventemelodien og kan nu afmelde licens igen…

 35. Hej
  Jeg har forleden dag afmeldt licens. Men, nu hvor jeg -desperat -står og mangler en ny tlf, er jeg lidt i tvivl om hvorvidt jeg skal købe en brugt eller i butik som bestemt foretrækkes. Udfra de forskellige indlæg at dømme, så får DR åbenbart at vide når man har købt licensberettiget udstyr fra ny. Planen var at købe en iphone med abb. ved TDC. Mit spørgsmål er om jeg efterfølgende blot kan framelde mig igen, uden at de vrider mig igennem hele SKAT-møllen? Tak 🙂

 36. Hvis du bruger Android, så kan du enkelt oprette en auto-reject til alle numre, der starter med “352052”. Bare gå ind på ‘settings’ and find ‘call’ indstillinger.

 37. Da listen ikke har været opdateret i lang tid, har jeg samlet alle numrene fra listen, vCardet og alle kommentarerne herinde, samt nogle ekstra fra diverse posts og kommentarer på facebook gruppen “Støt Lars’ kamp imod DR licens!” (og jeg har fjernet 35200547 fra samlingen, da det lader til ikke at være et af DRs).

  Og jeg har lavet et opdateret vCard med alle numrene (med og uden +45), og lagt det op på facebook gruppen, her: https://www.facebook.com/groups/kampmodlicens/files/

  Til admin: Du er meget velkommen til at stjæle mit vCard og lægge det op herinde også. Og det vil løbende blive opdateret en gang om måneden, eller hvornår der nu er tilføjelser. Hvis ikke du er på facebook, så skriv mig en mail, så kan jeg sende det på en mail istedet.

 38. De ringede til mig via et hemmeligt nummer.

  Hvad er ideen i det?

 39. 35205293 har de brugt mod mig.. Desværre fik jeg taget tlf. Og de var åbenbart ikke tilfreds med mine svar. For de har sendt mig brev idag. Om jeg skal skrive under på jeg er fritaget fordi mit arb. stiller tlf til rådighed.. Ved ikke lige helt hvrodan jeg skal greje den.

 40. DR licens har lige ringet fra 3520 5231 – synes ikke jeg kan finde det på listen 🙂

 41. Er d.d blevet ringet op af 35 20 52 87. Tog selvfølgelig ikke telefonen da nummeret startede med 3520, så jeg kan ikke være sikker på at det er fra Licens kontoret. Men mon ikke det er….
  Better safe than sorry…. ????

 42. Jeg er 31. marts 2015 blevet ringet op af 35203040

 43. Ville det være en ide at liste kendte mail adresser til DR op herinde..
  Min advokat har svært ved at komme igennem til Licens kontoret og den mail adr. jeg har svare åbenbart ikke..
  Mvh Kent

 44. Jeg er lige blevet ringet op fra nummeret: 35205275. Havde desværre ikke husket på at det er 3520 nr. man ikke skal tage. Men nr jeg blev ringet op af står heller ikke på listen 😉 så det kan det komme nu.

 45. Gør det til en vane ikke at sige dit navn, når du tager din tlf.

  “Hej det er bla bla…” Bare sig Hallo.

  Når de så begynder med deres fis om at de ringer fra nazi-kontoret, så sig at de har fået forkert nummer, og desuden hedder du Birger, Bo, eller what ever, falsk navn.

 46. Er også blevet ringet op af DR Licens fra nummeret 35205269

 47. Jeg er her til aften blevet ringet op på: 35 20 52 70

 48. Jeg har ikke læst alle de nummre der er, men blev ringet op fra: 35-30-52-98

 49. Nu forsøger de at få fat i mig på 35205269. Nægter at betale, savner nemmere vejledning på denne hjemmeside og samtidig tak for jeres flotte indsats.

 50. Jeg har netop kontaktet både mobilselskabet 3 og AndelsNet (internet) for at høre, om de udleverer oplysninger på folk, som har købt mobiltelelfoner eller abonnement hos dem. Det gør de IKKE.

 51. Jeg mener: de udleverer ikke oplysninger til nogen – heller ikke DR.

 52. Jeg blev kontaktet af et nummer der ikke figurerer her på siden, 35205298.

  Jeg har sendt dem en email nu efter at have modtaget papirer på tilmelding. I telefonen nægtede jeg ellers at blive tilmeldt, men indvilgede i at få sendt bekendtgørelsen så jeg selv kunne vurdere om jeg var licenspligtig. Men de får aldrig en krone fra mig før de fyrer x-faktor staben og ansætter nogle seriøse journalister der kan oplyse folket.

 53. Hej alle 🙂

  Næsten et år nu uden aktivitet på siden… Ville være super at høre lidt om hvordan det er gået de forskellige her noget tid efter?

  Holder i stand, eller blev presset for meget?? Især meldingerne om trusler med SKAT og Fogden var lidt foruroligende. 🙂

  Vh, Peter

 54. Ringet op fra 35 20 52 93 d. 19/1-2016. Må lære at lave universel blokering på telefon.

 55. 35205295 ,
  gider ikke betale til noget jeg ikke bruger . uanset hvad loven siger . Man skød også folk i ryggen i DDR med loven i hånden . Loven er ikke altid rigtig

 56. Hej.. Jeg er lige blevet ringet op af en gut der hedder Kenny, som sagde han var fra DR licens. Han ringede fra 35205270, og har nu forsøgt at trække noget ned over hovedet på mig, ved at fordreje det jeg sagde til ham..
  Jeg fortalte ham en ting, og da jeg bad om at få læst det op, han havde skrevet om samtalen, i slutningen af samtalen, havde han pludselig skrevet noget helt andet..

  Jeg bad om hans fulde navn og personalenummer.
  Han sagde at de ikke havde et personalenummer, så det kunne jeg ikke få.

  Så nu venter jeg på brevet fra DR, så jeg kan kontakte dem igen, og bede om aktindsigt i min sag. Og hvis de stadig mener der er en sag, så må de jo betale udgifterne til en advokat, når de taber sagen 🙂

  Men blot til info.. Der blev ringet fra følgende nummer; 35205270

 57. Blev ringet op på 35 20 60 35 d. 18/2 faldt i ang. smarth phone. Jeg kan se at denne side går helt tilbage til 2012, og kunne godt tænke mig at vide om der er kommet nye reglen siden i forhold til det der er skrevet om at undgå licensbetaling. 🙂

 58. Må det skide licenskontor bare trække af ens konto uden varsel.Er stiktosset..

 59. Ble ringt av 35 20 52 95 to ganger. Tog ikke telefonen, men efter å ha set dette er det jo åpenbart hvem det er

 60. Har lige blev ringet op fra +45 35 20 52 46
  De siger at devil sende mig et girokort på 206,- hver måneder. Bare fordi jeg har tv og bredbånd?

 61. Jeg er lige blevet ringet op af 30708562, der præsenterede sig som DR Licens.

  • Hov, det var bare min chef, der lavede spas.

   Han fik at vide, at jeg var på arbejde og ikke har licenspligtige apparater 🙂

  • Det er korrekt, fik lige et opkald herfra. Han kunne fortælle de er ved at lave en liste over alle personer som ikke bruger “internet”.

 62. Jeg er lige blevet ringet op at et 3520 nr. jeg tog den ikke men jeg formoder at det er fra DR.

  Nr.: 35208184

 63. lever den her tråd mere ?… jeg er blevet tvagtsmeldt til licen efter en idiot ringe til mig.. han kunne se jeg havde en tlf, og den stod i mit navn.. kom til at sige det var en arbejs tlf. men rette det til at det var en gammle nokia…
  og jeg brugte nette hos venner eller biblo

  nu har jeg så en regning hvad gør jeg ?

 64. Tror de har fået endnu et nyt nummer.
  De har lige ringet til mig på: 35 20 52 97

  • også til mig! Det korte af det lange: lad være med at ta´ telefonen, hvis du ikke kender nummeret! Hvis det ikke er licenskontoret, er det børnehjælpsdagen, røde kors, gul energi, Jyllands posten eller en anden idiot, som vil ha´ dig til at købe et eller andet. Vi tar´ telefonen – inclusive mig selv -fordi vi håber/tror, at det er en der vil fortælle os om den gevinst på en milliardmillion vi lige har vundet.Men se det i øjnene – det kommer ikke til at ske!

 65. Blev ringet op af +45 35 20 66 97, et par dage efter jeg havde bestilt den nye IPhone ved Telia.

 66. Pingback: dr licens tlf | mobile-danmark

 67. Fik et opkald fra 35 20 55 53 idag.

  Tak for denne her side! <3 sætter kæmpe pris på det!

 68. Er også lige blevet ringet op af 35 20 81 84, som nævnt her.

 69. Blev ringet op på 35 20 52 54. Undrer mig over hvor dr har fået mit nummer fra, står ikke på krak.

 70. Blev ringet op af 35208781, og de nåede at sige ‘Det er fra DR; du er flyttet for nylig..’, før at jeg smækkede på.

  Nu er mine spm så:

  Må DR indhente oplysninger om min flytning af adresse?

  Jeg har hemmeligt nr og er ikke listet noget sted. Hvordan har de mon fået mit tlf-nr? Og er det info, som de må indhente?

  Kan jeg bede om aktindsigt hos DR?

  Og så er jeg i øvrigt hverken licenspligtig eller interesseret i at blive det.

  • Du er vel licens pligtig, når du kan skrive her på siden!!!

 71. Er blevet ringet op af 35205254. Kan de finde på at ringe til alle numre i husstanden? Fx til min 15. årige søn? Jeg er så harm over at have pligt til at betale for et produkt jeg ikke bryder mig om og som jeg ikke bruger. Det burde være uafhængigt af adgangen til internet – der er jo ligesom meget andet at bruge nettet til en at dr…

 72. 30103717 er også et Licens nummer DR ringer fra. tag ikke fejl af adressen, som er placeret i nørrehalne, vadum, det er dr licens.

 73. Er der mulighed for at vi kan få fornyet eller opdateret vcard listen øverst? Jeg skulle gerne tilbyde det, men har vitterligt ingen idé om hvordan.

 74. Jeg blev ringet op af 35-206035 licenskontoret i dag.
  Er der nogen som ved hvorfor man skal betale licens, hvis man har internet, Selvom man ikke ser dansk TV på nettet eller kabeltv ? Skal man virkelig betale for noget som man ikke bruger i dagens Danmark! DR kan sporer om du steamer DR tv via IP adresse!

  • Ja. Det er rigtigt. Du skal betale bare du har mulighed. Mon det samme gælder hvis du er en mand. Bare du har en Tiss….. så skal du anklages for voldtægt…. Sådan er loven. Vi lever i Rusland.

 75. Hej Kære lisence nægtere.

  Jeg har fået en regning si starten af februar som jeg har ignoeret. Der blev skrevet at der blev sigetet et tv. Vi ha adrig haft tv , desuden måtte lisencemanden har stået på stolper for at kigge ind i vinduerene. Jeg har kontaktet denne lisence mafiaorganisation, at de skal annulere denne påstand og regningen som rykkerne. De siger dog at de ikke “KAN” melde det fra.

  Jeg har fået en 2. rykker men ikke modtaget nr 1. Det er også ulovligt. Nu gå jeg videre med sagen til forbrugssomdusmanden. Så er der flere der stå i en samme eller ligende situation så lad os evt. gerne slå os sammen. Vi stå stærkere og giver dem mere modstand end bare en.

  SKAT OG License
  2. Er der nogen der ved noget om, hvis lisencemafiaen indberetter gebyren til SKAT. Fordi det er de nettop begyndt med at gøre. Er der nogen der har succes erfaringer med dette?

  3. Er der nogen der ved noget mere konkret til reglerne. Jeg forstå den sådan at jeg godt må fx have internet adrgang eller en tv stående eller en mobil etc. Sålænge den ikke er tilkoplet til at jeg bruger mig af DRs service?

 76. Hej jeg vil lige stille et spørgsmål – min roommate modtager lige nu op til 4 opkald om dagen så sent som kl20:30 om aftenen fra et skjult nr. Er vi alle enige om at licens IKKE ringer me hemmeligt nr til folk flere gange om dagen i flere dage i træk?? Vi er begyndt at sidde at tro hun bliver generet af en stalker..

 77. blev ringet op den 26/07-2018 af en meget aggressiv medarbejder.. 35208781 modtog dagene efter en samtykke erklæring jeg skulle få min arbejdsgiver til at underskrive og dagen efter modtog jeg et girokort til indmelding af deres forening…

  • Godt gået. Nu kan DR også ringe dig op FORUD. Langt ind i 2018?

 78. Hello admin, i must say you have high quality posts here.

  Your page should go viral. You need initial traffic boost
  only. How to get it? Search for: Mertiso’s tips go viral

 79. Blev kontaktet af DR Licens på disse to numre: 35 20 52 77 & 35 20 52 93.

 80. Licensen er noget lort. Som skrevet i flere indlæg er det noget der bliver trukket ned over hovedet på folk.
  Du har intet valg og du bliver kriminaliseret af staten, og andre lallende idioter, der er af den mening at det selvfølgelig er iorden at betale for noget du ikke har bestilt/købt.

  Hvad med alle genudsendelserne, ikke på en men på alle kanaler; hvem vil betale for sådan noget lort. Hvis DR og den danske stat mener at DR er så fantastisk, og vil undgå at de bliver snydt for betalingen af deres lorteprodukter, så giv folket muligheden for selv at vælge.

  Krypter Jeres lort DR, så at man ikke gratis kan se alle jeres lorteprodukter og manipulerende venstreorienterede lort. Dem der vil se DR kan jo så få udlevet en boks, mod betaling selvfølgelig, der kan dekryptere lortet; så os lovlydige og intelligente borgere ikke bliver kriminaliseret for ikke til at ville betale for statens lorteprodukter, som vi ikke har ytret mening om at ville bruge på nogen som helst måde.

  Hvis staten gerne vil skovle milliarder ind, så start med at sende ændre dansk lovgivning – så at folk ikke automatisk får gratis ophold her i landet mens deres asylbehandling bliver visiteret. Send alle med tålt ophold ud af landet og til deres respektive lande. Bevilliget dansk statsborgerskab skal kunne annulleres ved grov kriminalitet m.m. Endvidere skal udvisning komme på tale hvis man gennem tale eller skrift prøver at destabilisere landet indadtil og udadtil.

 81. DR ejer hele nummerering der starter med 3520****
  Blot til orientering!

 82. Blev ringet op idag af 35205290 og dum som jeg er falder jeg i og ender med en regning i eboks ??

 83. De har lige haft ringet til mig fra 35202151
  Lagde på da de spurgte efter mit navn.

 84. Nyt nummer: 35203899

  Ligefrem med anklage om at jeg ikke betaler licens og nu ville de sende til min e-Boks …

  De kommer bare … MAFIA.

 85. Nu har jeg ikke betalt licens i 8 år.
  Jeg har fået en giro kort 3 gange, hver gang betaler jeg de 1200kr og dagen efter går jeg ind og melder det fra igen, ja det koster 50kr eller sådan noget har fungeret hver gang for mig.

  Nu er det ikke kun DR som ringer til min telefon, så jeg har hentet en App hvor jeg bare siger alle numre med +45 35 20 ** ** skal blokeres, det gør jeg så os med alt fra US, UK og andre underlige numre jeg ikke kender. (På iPhone hedder appen WideProtect og koster 17kr,-)

  • Hej Jesper. Jeg står lidt i samme situation. Jeg har fået tilsendt et girokort på 1200kr, i forbindelse med at en licensinspektør har set min fjernsyn ind gennem vinduet.

   Får du refunderet de 1200kr efter du har afmeldt dig igen?
   Mvh

   • Yes, du får alt tilbage, undtagen de dage i mellem betaling og afmelding.

 86. Ny Tlf.: 35202965…. De prøver og prøver. Særligt nu hvor de synger på sidste vers. Jeg betaler ikke for dårlig service. Jeg er pensionist med lav indkomst og skal betale det samme som en familie på 5 hvor forældrene er stinkende rige med høj indkomst. OG så skal jeg finde mig i utallige gentagelser og udsættelser, som f. eks. hvis der er E-sport (PC-Spil) så udsættes en god film istedet for at fortsætte på en af børnekanalerne hvor den hører hjemme…

 87. ?+45 35 20 55 61? DR licens har lige ringet med dette nummer

Comments are closed.